Droomhuis checken zonder afspraak: Open Huizen Dag

Altijd al dat ene huis willen bekijken, maar je twijfelt nog om bij de makelaar aan te kloppen? Dan is zaterdag 1 oktober jouw dag. Tijdens de deze dag staan er veel deuren open voor het bekende en succesvolle fenomeen Open Huizen Dag.

Altijd al dat ene huis willen bekijken, maar je twijfelt nog om bij de makelaar aan te kloppen? Dan is zaterdag 1 oktober jouw dag. Tijdens de deze dag staan er veel deuren open voor het bekende en succesvolle fenomeen Open Huizen Dag.

Welke huizen deelnemen aan de Open Huizen Dag is eenvoudig te vinden op onze huizensite of via funda.nl. Staat de woning (of woningen) die jouw interesse opwekt er bij, dan volstaat er op af gaan en op de bel drukken. De bewoners zullen je trakteren op een persoonlijke rondleiding. Zonder verdere  verplichtingen kun je rondneuzen in misschien wel jouw droomhuis. De bewoners kunnen op dat moment al veel vragen beantwoorden. Voor specialistische vragen ben je altijd bij ons welkom. Tijdens de Open Huizen Dag staan wij klaar, maar natuurlijk ook daarna.

Zijn er meerdere woningen die voor jou het bekijken waard zijn, stippel dan een handige route uit. Dit gaat eenvoudig via de plattegrond die op onze huizenaanbod-site te vinden is. Ga je voor de eerste keer op pad tijdens Open Huizen Dag? Dan hebben wij een paar tips om de dag maximaal te benutten en de kans op slagen zo groot mogelijk te maken:

  • Bepaal vooraf je maximale budget;
  • Bepaal de belangrijkste woonwensen: aantal slaapkamers, tuin op het zuiden, woon-werkverkeer, winkels en scholen in de buurt, garage of niet etc.;
  • Maak een keuze uit ons woningaanbod aan de hand van bovenstaande criteria en kies niet teveel woningen, maar richt je op de huizen die het meest voldoen aan de wensen. De Open Huizen gaan immers die middag ook weer dicht;
  • Loop voorafgaand aan de Open Huizen Dag op een avond door de te bezoeken buurten om uit te vinden of de omgeving bij je wensen past.

Wil je meer informatie of hulp, neem dan contact op met ons. Of download de speciale NVM Open Huizen Dag App via Google Play of Appstore. 

 

E. de Bie
10

Een zeer prettige makelaar , was zeer duidelijk met informatie. Ook de onderhandelingen lipen correct.

Iris van Gelder
9

Prettig gehandeld

Peter van den Berg
7

Helaas nog geen bezichtiging na een jaar, ik stel het idee over woningruil op prijs

Lees meer
Terug
Recent bekeken