Dit hebben onze klanten ervaren...

Anoniem
10

Frank is een nuchtere en realistische makelaar. Goede strategie en onderhandeling. Vooral ook fijn dat courtage bepaald wordt obv inschatting hoeveel werk het kost om jouw huis te verkopen.

Dhr. René Thijssen
8

Snel gehandeld en snel verkocht! Geen min punten. Staat voor je klaar denkt mee en luisterd naar wat je vraagt.

Sander Rijnders
8

Lekker nuchtere makelaar met goed prijs/kwaliteit verhouding

Hanny Van Der Waaij
9

We zijn nog maar net gestart. Het huis is gisteren pas de verkoop in gegaan. We hopen en hebben de ervaring met Hans Janssen, Frank van Lunen dus, dat we op een positieve manier blijven samenwerken. We staan er positief in.

Dhr. Michel Roberts
9

De makelaar is ten alle tijden bereikbaar, vriendelijk en z'n kennis en kunde waren zeer prettig! Erg tevreden over Hans Janssen Garantiemakelaars te Druten!

René Thijssen
10

Frank is een zeer fijne makelaar. Ons heeft die goed geholpen met zowel de goede verkoop van onze woning, als het aankopen van onze nieuwe woning. Met bezichtigingen ging die mee om met extra kritische ogen te kijken. Zo ziet hij andere punten waar de wij als kopers op dat moment niet aan denken.

Dhr. Van Zon
9

Ik hou het kort! - prima Fotoreportage keurig verzorgd. Huis stond er prachtig op - dus aan belangstelling geen gebrek.. Een en al lof.

Michel Roberts
9

Zeer tevreden over Hans Janssen Garantiemakelaars Druten. Dhr. Frank van Lunen staat open voor suggesties, heeft verstand van zaken en is altijd bereikbaar. Het proces van de verkoop van onze woning loopt efficiënt en goed.

Dhr. Van den Bosch
9

Frank was deskundig en gaf goed advies, kende de locale markt en heeft ons super begeleid in een goede en snelle afwikkeling van de verkoop van ons huis. Zijn personeel op kantoor is vriendelijk en als Frank er niet was goed te woord staan met goede tips. Bedankt voor de fijne samenwerking!

Anoniem
9

Uitstekend geholpen bij de verkoop van mijn woning. Goed advies en accurate en vlotte reactie bij telefonisch en email-contact.

Dhr. Seising
8

Fijne en open communicatie. Komt afspraken na. Deskundigheid en kennis van de markt is duidelijk aanwezig. Zet wel wat veel druk bij het geven van een reactie op een bod. Kan wellicht wat minder. Als verkoper heb je soms wat meer bedenktijd nodig.

Mark van de Pol
9

Het vorige appartement van ons is door jullie vakkundig verkocht. Goed team, professioneel, en zeer goed op de hoogte van alles wat er speelt in de omgeving.

van der Heijden
8

goed gevoel nuchter

Mevr. Buyserd-Ritzer
9

Het contact was prima. Ze dachten goed met ons mee. De service was super, we werden goed van alle ontwikkelingen op de hoogte gehouden. Kortom wij waren zeer tevreden en zouden Hans Janssen zeker bij andere mensen aanraden

Dhr. Reijnen
9

Alles naar wens verlopen. Alles is goed uitgelegd. Bij de bezichtiging het huis positief beoordeeld.

Marco Straten
9

een goed intake gesprek met een discussie over waardering, maar uiteindelijk een goede advertentie die prima is opgesteld. Ook begeleiding met foto's maken was zeer goed.

Dhr. Nico Hooijman
9

Dhr. Van Lunen en z'n team zou ik zeker aanbevelen. Hij is kundig, integer en professioneel. Een goede en duidelijke omschrijving op Funda, zonder al te lange verhalen. Met daarbij gelikte foto's en video presentatie gemaakt door professionele externe bedrijven. In 'no-time' verkocht.

Rutenfrans
8

Tot nu toe prettige contacten

Kusters
10

Vanaf het eerste moment veel vertrouwen in de afloop 👍

Dhr. A. P.L. van der Heijden
9

Uitstekende info en deskundigheid. Een prettige benadering met de beentjes op de vloer .Zeker aan te bevelen.

Anoniem
9

Prima begeleiding, professionele foto's en film. Mede door de prima ondersteuning is het huis snel verkocht.

Dhr. Heydanus
9

goede makelaar met kennis van de lokale markt en prettige, adequate communicatie

Dhr. Harold van Rooijen
8

Prima begeleiding .

van Doorn
7

heb het als fijn ervaren wat hij voor ons betekent en er bij was toen er zelfs gefilmd werd en fotos werden gemaakt

Anoniem
10

Onze makelaar heeft duidelijk veel ervaring, oog voor detail en hecht waarde aan het verhaal achter de verkopers en kopers. Zeer snelle verkoop, goed geregeld. Regelmatig contact met het kantoor met enthousiaste medewerkers. Ze houden je goed op de hoogte en we hebben goede tips gekregen.

Bart Bolster
7

Altijd contact over voortgang en prettige samenwerking

Anoniem
9

Uitstekende makelaar met veel lokale kennis en ervaring. De medewerkers op kantoor alsmede de makelaar zijn professioneel, vriendelijk en goed bereikbaar.

Hans van Lee
9

Zeer prettig kantoor zowel makelaar als medewerkers.

Anoniem
8

Deskundige makelaar. Alles gaat in goed overleg. Fijn dat de makelaar ook nog tijdens zijn vakantie actief voor ons bleef tijdens de onderhandelingen. De woning is binnen twee maanden verkocht.

Mieke van Kampen
8

Snelle service!

Ron Hoogervorst
7

Tot nu toe zijn alle gemaakte afspraken nagekomen en dat is voor mij erg belangrijk.

Wiersma
7

er is een goede relatie

Steven Gerrits
8

Frank maakt de indruk te weten wat hij doet en een betrouwbaar makelaar te zijn. Tevens bewijst hij in de eerste contacten dat hij goed/snel contact houdt met de klant.

Karel Baars
10

Betrokken.

Karel Baars
10

Vertrouwen

Wim Vijge
10

Prima contact, snelle service en het nakomen van de gemaakte afspraken.

Jolanda Raafs
8

Misschien wat snel om al om feedback te vragen terwijl het verkoopproces net gestart is. Tot nu verloopt alles wel tot grote tevredenheid. Het intakegesprek verliep prettig en ik heb de indruk dat de makelaar erg deskundig is. Hij gaf erg goede tips.

Anoniem
8

Goed bereikbaar Prettig in omgang Deskundig Rustig alles doornemen Een aanrader die ik in het vervol weer zou nemen

van Ooijen
8

We hadden gelijk een goed vertrouwen met de makelaar tijdens ons eerste intake gesprek.

Anoniem
9

Ondanks een moeilijke onroerend goedmarkt van de laatste jaren is het uiteindelijk veel sneller verlopen dan we dachten. Je hebt ook maar een koper nodig, maar de open dagen hebben ons niets gebracht dan veel poetswerk en frustraties.

Bart Bolster
8

Aktief

William Fransen
8

prettige gesprekken en informatief

van der Vleugel
8

Beetje jammer dat er geen aanhef staat in de mail die verwijst naar dit beoordelingsformulier. Beste van der Vleugel vind ik nu niet echt een mooie aanspreektitel. Verder tot nu toe tevreden.

Anoniem
9

Erg vriendelijk personeel, herkennen je als je belt, voelt erg vertrouwd. Er word ook met je meegedacht als je daar om vraagt.

Arjan Krikke
7

Na een prettig intakegesprek waarbij de mogelijkheden zijn besproken is er zeer voortvarend te werk gegaan en is ons appartement spoedig in de verkoop gegaan.

Anoniem
9

Betrouwbaar, bereikbaar, bekend met de omgeving. Denkt mee en houdt zich aan afspraken. Zelfs op avonden en in het weekend bereikbaar indien nodig.

Anoniem
9

Goede makelaar maar ook de mensen op kantoor. Duidelijke taal,goed bereikbaar. Al met al een fijne samenwerking gehad.

Heijmans-Ruts
7

Mooie brochure!

Jody Cath
9

Contact verloopt prima, betrouwbaar, afspraken worden nagekomen en er wordt actief meegedacht.

Anoniem
9

De makelaar hield mij prima op de hoogte met betrekking tot bezichtigingen en hoe die verlopen waren. Het contact is erg prettig met deze makelaar en ik ben er erg tevreden over.

Terug
Recent bekeken