Dit hebben onze klanten ervaren...

Kusters
10

Vanaf het eerste moment veel vertrouwen in de afloop 👍

Dhr. A. P.L. van der Heijden
9

Uitstekende info en deskundigheid. Een prettige benadering met de beentjes op de vloer .Zeker aan te bevelen.

Anoniem
9

Prima begeleiding, professionele foto's en film. Mede door de prima ondersteuning is het huis snel verkocht.

Dhr. Heydanus
9

goede makelaar met kennis van de lokale markt en prettige, adequate communicatie

Dhr. Harold van Rooijen
8

Prima begeleiding .

van Doorn
7

heb het als fijn ervaren wat hij voor ons betekent en er bij was toen er zelfs gefilmd werd en fotos werden gemaakt

Anoniem
10

Onze makelaar heeft duidelijk veel ervaring, oog voor detail en hecht waarde aan het verhaal achter de verkopers en kopers. Zeer snelle verkoop, goed geregeld. Regelmatig contact met het kantoor met enthousiaste medewerkers. Ze houden je goed op de hoogte en we hebben goede tips gekregen.

Bart Bolster
7

Altijd contact over voortgang en prettige samenwerking

Anoniem
9

Uitstekende makelaar met veel lokale kennis en ervaring. De medewerkers op kantoor alsmede de makelaar zijn professioneel, vriendelijk en goed bereikbaar.

Hans van Lee
9

Zeer prettig kantoor zowel makelaar als medewerkers.

Anoniem
8

Deskundige makelaar. Alles gaat in goed overleg. Fijn dat de makelaar ook nog tijdens zijn vakantie actief voor ons bleef tijdens de onderhandelingen. De woning is binnen twee maanden verkocht.

Mieke van Kampen
8

Snelle service!

Ron Hoogervorst
7

Tot nu toe zijn alle gemaakte afspraken nagekomen en dat is voor mij erg belangrijk.

Wiersma
7

er is een goede relatie

Steven Gerrits
8

Frank maakt de indruk te weten wat hij doet en een betrouwbaar makelaar te zijn. Tevens bewijst hij in de eerste contacten dat hij goed/snel contact houdt met de klant.

Karel Baars
10

Betrokken.

Karel Baars
10

Vertrouwen

Wim Vijge
10

Prima contact, snelle service en het nakomen van de gemaakte afspraken.

Jolanda Raafs
8

Misschien wat snel om al om feedback te vragen terwijl het verkoopproces net gestart is. Tot nu verloopt alles wel tot grote tevredenheid. Het intakegesprek verliep prettig en ik heb de indruk dat de makelaar erg deskundig is. Hij gaf erg goede tips.

Anoniem
8

Goed bereikbaar Prettig in omgang Deskundig Rustig alles doornemen Een aanrader die ik in het vervol weer zou nemen

van Ooijen
8

We hadden gelijk een goed vertrouwen met de makelaar tijdens ons eerste intake gesprek.

Anoniem
9

Ondanks een moeilijke onroerend goedmarkt van de laatste jaren is het uiteindelijk veel sneller verlopen dan we dachten. Je hebt ook maar een koper nodig, maar de open dagen hebben ons niets gebracht dan veel poetswerk en frustraties.

Bart Bolster
8

Aktief

William Fransen
8

prettige gesprekken en informatief

van der Vleugel
8

Beetje jammer dat er geen aanhef staat in de mail die verwijst naar dit beoordelingsformulier. Beste van der Vleugel vind ik nu niet echt een mooie aanspreektitel. Verder tot nu toe tevreden.

Anoniem
9

Erg vriendelijk personeel, herkennen je als je belt, voelt erg vertrouwd. Er word ook met je meegedacht als je daar om vraagt.

Arjan Krikke
7

Na een prettig intakegesprek waarbij de mogelijkheden zijn besproken is er zeer voortvarend te werk gegaan en is ons appartement spoedig in de verkoop gegaan.

Anoniem
9

Betrouwbaar, bereikbaar, bekend met de omgeving. Denkt mee en houdt zich aan afspraken. Zelfs op avonden en in het weekend bereikbaar indien nodig.

Anoniem
9

Goede makelaar maar ook de mensen op kantoor. Duidelijke taal,goed bereikbaar. Al met al een fijne samenwerking gehad.

Heijmans-Ruts
7

Mooie brochure!

Jody Cath
9

Contact verloopt prima, betrouwbaar, afspraken worden nagekomen en er wordt actief meegedacht.

Anoniem
9

De makelaar hield mij prima op de hoogte met betrekking tot bezichtigingen en hoe die verlopen waren. Het contact is erg prettig met deze makelaar en ik ben er erg tevreden over.

Bremer
8

We zijn pas net gestart met de verkoop van de woning (staat nog niet eens op Funda en er is nog geen definitieve brochure), maar tot nu toe is de dienstverlening van de Makelaar en het personeel op de vestiging Druten, prima.

Anoniem
8

Het contact met de makelaar verliep soepel en spontaan. We hebben duidelijke afspraken gemaakt over het verloop van de verkoop. Dat is allemaal naar wens verlopen. Wij zouden de makelaar zeker aanbevelen aan vrienden.

Harry Busscher
8

Prettig contact

Harold van Rooijen
7

ok

Anoniem
9

Heel prettig contact gehad met Frank van Lunen en de medewerksters bij de verkoop maar ook bij de tijdelijke verhuur van het appartement. Ter zake kundig, goede communicatie, transparant wat betreft de kosten. Alles heel correct verlopen, zeker aan te bevelen.

Peter Peters
8

Prettig in de omgang maar niet altijd proactief!

Heydanus
8

geen

Dijkerman
8

Ik heb alle vertrouwen in Hans Janssen Garantiemakelaars Druten. Slechts ��n verbeterpuntje, ik zou graag feedback willen krijgen na een bezoek van een aspirant koper.

van der Heijden
10

Prettig persoonlijk en reëel contact, snel en adequaat!

van Beuningen
8

gewoon solide

Anoniem
10

We hebben een heel prettige samenwerking gehad met Frank van Lunen van Hans Janssen Makkelaars. Hij heeft ons goede inlichtingen gegeven en een mooie verkoop prijs geadviseerd. En het is hem gelukt om ons huis binnen 5 weken te verkopen. Voor ons extra fijn daar wij al een andere woning hadden toegewezen gekregen bij standvast wonen. We wilden kleiner en gehuurd gaan wonen.

x
8

Wij tevreden net se gang v

Riekie Pannekoek-Dekkers
8

Doordat we met meerdere verkopen met Makelaardij Hans Janssen in zee zijn gegaan, hebben we (nu ik alleen ben, ik) een fijne band met de makelaar. Hij doet zijn best, alhoewel de verkoop al 8 jaar op zich laat wachten!

Anoniem
9

Toen de woningmarkt instortte zette ik mijn appartement te koop, niemand wist hoe het af zou lopen. Het stond leeg en de makelaar en ik hebben er alles aan gedaan om het te verkopen. Toen het verhuurd mocht worden via de leegstandswet heeft de makelaar een huurder voor mij gevonden.

dhr.M.v.Onselen sr.
8

wij zijn blij met de inzet van dit kantoor ondanks moeilijke tijden wat verkoop aangaat blijven ze zich inzetten vol goede moed

Broeder
7

.

Joop van Eck
8

iets meer aktie!

Verheijen
9

Eerlijke markt-informatie zou gewenst zijn. Ook is er belangenverstrengeling van de makelaar die nieuwbouwhuizen aanprijst met argumenten die bestaande bouw tekort doet. Daardoor is de verkopende makelaar eigenlijk tevens een concurrent van bestaande bouw.

Terug
Recent bekeken